ΠΑΣΠ προς ποδοσφαιριστές: ” Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΠ καλεί τους ποδοσφαιριστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους αγώνες που ακολουθούν λόγω της καθυστερήσης που θα υπάρξει στα αποτελέσματα των 7000 τεστ κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες όλων των κατηγοριών,

Έχουμε λάβει ενημέρωση από την ΚΟΠ ότι η όλη διαδικασία από το Υπουργείο Υγείας για τη διεξαγωγή των 7 χιλιάδων τεστ, δυστυχώς θα πάρει 10-15 ημέρες, λόγω της προκήρυξης προσφοράς και συνάμα έχει υπάρξει σχετική αλλαγή στο πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας.

Με αυτά τα δεδομένα σας καλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στους αυριανούς αγώνες Κυπέλλου όσο και σε αυτούς της ερχόμενης Αγωνιστικής στα Πρωταθλήματα σας. Πρέπει επίσης να ελαχιστοποιήσετε εναγκαλισμούς και αχρείαστες επαφές πριν και μετά τα παιχνίδια.

Επιπλέον λόγω του ότι το πρωτόκολλο δεν προϋποθέτει άλλα τεστ ανά τακτικά διαστήματα και επειδή τα περισσότερα αποδυτήρια δεν τηρούν τις ελάχιστές προδιαγραφές υπάρχει κίνδυνος ακόμη και ένα κρούσμα να επιφέρει ταχεία εξάπλωση του ιού σε κάθε ρόστερ.

Για αυτό το λόγο σας καλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στις προπονήσεις σας ενώ μπορείτε να μας αποστείλετε σχετικές φωτογραφίες εκεί όπου υπάρχουν αποδυτήρια που παραβιάζουν το πρωτόκολλο για να καταγγελθούν στις αρμόδιες αρχές, ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος και εκεί όπου χρειάζεται να παρθούν τα ανάλογα μέτρα (π.χ. να τοποθετηθούν εξωτερικά αποδυτήρια για διαμοιρασμό του ρόστερ).

Στέλνουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα άτομα του επιτελείου της Νέας Σαλαμίνας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy