Φανούριος: “Φαβορί οι Πολωνοί, ο Γιοβάνοβιτς ακόμη να μπει στην ομάδα”, τι είπε για τους τραυματίες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε στην νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, για το παιχνίδι με την Λεχ Πόζναν και για τους τραυματίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη: «Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε χθες, πρώτα από όλα είναι η κούραση. Η ομάδα ήρθε στη Κύπρο την Παρασκευή η ώρα τρεις το πρωί. Κάναμε μια προπόνηση και μετά είχαμε την Ανόρθωση. Επίσης προέκυψαν προβλήματα με ΌΦΗ, όπως με το Γιούστε, πρόβλημα ξαφνικό με Αγκίρε, ο Χάμπος το ίδιο αλλά έχουμε και το μόνιμο πλέον πρόβλημα με Μολ.

Ξεκουράστηκαν χθες οι Σακέτι και Πέδρο. Όμως δεν πανικοβληθήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν κομβικό το δίλεπτο 40-42’ όταν ανατρέψαμε το παιχνίδι με τον Πίττα. Μετά είμασταν σίγουροι ότι θα βρίσκαμε το τρόπο να σκοτώσουμε το παιχνίδι με κάποια αντεπίθεση, όπως και έγινε. Με αυτή τη νίκη θα κτίσουμε ψυχολογία αφού παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το ματς με Ανόρθωση αποτελεί παρελθόν και επικεντρωνόμαστε πλέον στο ματς με την Λεχ Ποζνάν. Φαβορί είναι οι Πολωνοί, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε κυρίως αγωνιστικά αφού νομίζω ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι.»

Ποιοι υπολογίζονται για Λεχ Ποζνάν: «Ο Χάμπος έχει πρόβλημα πάνω ψηλά στο δικέφαλο, θα δούμε τις επόμενες ώρες ποιοι θα είναι έτοιμοι. Μας χαροποιεί η παρουσία των Δημητρίου, Πίττα, Βασιλείου και Κατελάρη γιατί γίνεται λόγος ότι δεν πιστεύουμε στους Κύπριους, που χθες βοήθησαν. Επίσης καλά τα πήγαν και οι Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας, ο Λάρσον που ντεμπούταρε με γκολ, περιμένουμε και Γκακπέ. Έχουμε βάθος».

Για Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολα να παίξει την Τετάρτη. Ακόμη να μπει στην ομάδα, είναι νέο απόκτημα. Έχουμε εμπιστοσύνη σε Δημητρίου και Παπαστυλιανού. Όταν είναι έτοιμος θα διεκδικήσει και αυτός κάποια θέση».

Για Λεχ Ποζνάν: «Πολύ ποιοτική ομάδα, τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στις δυο πιο ποιοτικές ομάδες της Πολωνίας. Απαγορεύεται το λάθος, είναι παιχνίδι χωρίς επιστροφή, θα τους σεβαστούμε και θα προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Για μεταγραφές: “Το ρόστερ έχει κλείσει”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy