Νέες τοποθετήσεις για τον ύποπτο αγώνα από Παπαχαραλάμπους

Νέες τοποθετήσεις από τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους στο ΡΙΚ και την εκπομπή “Γκολ και Θέαμα”.

Αναλυτικά:

Γιατί ξεκίνησε η έρευνα: «Εκείνο που μας ώθησε είναι πως έφθασε κοντά μας ένα φιλμάκι το οποίο στο τέλος πήρε διαστάσεις και κυκλοφορούσε σε όλα τα site. Είχαμε και την αναφορά στις δηλώσεις του Κετσπάγια ο οποίος είχε πει no comment χωρίς να σημαίνει πως η επιτροπή δεν τρέφει σεβασμό προς τον τεχνικό».

Για τους φακέλους και ότι δεν έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού δεν είναι επιτροπή που ασχολείται μόνο αν έρθουν φάκελοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε τον αθλητισμό. Ακόμη και φήμες να υπάρχουν απ’ τους φιλάθλους εμείς πρέπει να ενεργήσουμε για να προστατέψουμε τον αθλητισμό. Πέστε ότι δεν έγινε κάτι το πρώτο που θα κάνουν είναι να πουν καλά δεν το είδαν».

Για το αν υπήρχαν και άλλες φορές που έγιναν παρόμοια περιστατικά με τον Λόρια και τον Κετσπάγια: «Όντως υπήρχαν αλλά ποιος αποκλείει πως το κούνημα του κεφαλιού ήταν αθώο. Αν αυτή τη στιγμή μπορεί να μου πει κάποιος ότι ο τερματοφύλακας ότι το έκαμε κατά λάθος, μπορεί να βάλει το χέρι του στο ευαγγέλιο και να το πει;».

Για το αν κάλεσε Ανόρθωση και Απόλλωνα: «Έχει πάει σε επιδότες και θα φθάσουν αύριο».

Για το πώς διέρρευσε η διεξαγωγή της έρευνας: «Όταν αποφασίζουμε για μια έρευνα ο τόπος είναι πολύ μικρός και βγαίνουν συμπεράσματα σε χρόνο μηδέν. Γιατί αμαυρώνεται ένα ιστορικό σωματείο όταν προσπαθούμε να το καθαρίσουμε αφού ήδη υπάρχουν φήμες κλπ»

Για το αν μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν ήταν μόνο ο Τιμούρ. Ήταν ένα απ’ τα πρώτα δυο στοιχεία και δεν μπορούμε να πούμε όλα τα στοιχεία».

Για τις ανακοινώσεις της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα: «Τι να απαντήσω; Σε αυτό τον τόπο συνέχεια ακούγονται πράγματα και στιγματίζουν, γιατί να μην τα ερευνήσω;»

Για το αν θα ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας: «Πρέπει να γίνει η προκαταρτική έρευνα και αν κρίνουμε τότε θα πάμε στην αστυνομία. Αν το πράξω τώρα θα δημιουργήσω μεγάλο πρόβλημα».

Για το αν υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα: «Ζητήσαμε ήδη απ’ την ΟΥΕΦΑ για να μάθουμε για τη στοιχηματική δραστηριότητα. Εμείς προτρέξαμε να λειτουργήσουμε πριν την επόμενη μέρα ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy