Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Εφτά ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής έχει δανεικούς η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή και Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ(3-1). Αγωνίστηκε την Τετάρτη(16/9) για 53 λεπτά στον εντός έδρα αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στο ΘΟΙ(4-0), ενώ το Σάββατο(19/9) αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα Νέων της Καρμιώτισσας κόντρα στον Απόλλωνα εκτός έδρας(1-4).

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ(3-1). Αγωνίστηκε την Τετάρτη(16/9) σε ολόκληρο τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στο ΘΟΙ(4-0), πετυχαίνοντας το 2ο τέρμα της ομάδας του, ενώ έδωσε και δύο ασίστ έχοντας αρκετά καλή απόδοση.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Μπήκε ως αλλαγή στο 70΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Leixoes(0-0).

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην AEΖ Ζακακίου(1-1), έχοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πολύ καλή απόδοση.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΖ(1-1), σκόραρε το γκολ για την ομάδα του στο 6΄, ενώ είχε πολύ καλή απόδοση.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω τραυματισμού στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό(0-1), αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλήμα τραυματισμού που είχε.

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας για την ομάδα του κόντρα στη Tarxien Rainbows.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy