Το γύρισε με Πίττα στο ημίχρονο ο Απόλλωνας!

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα και να πιέζουν τον Απόλλωνα. Στις ευκαιρίες της Ανόρθωσης, ο Απόλλωνας απάντησε με ένα πολύ ωραίο σουτ του Νταμπό που έσωσε με τα ακροδάκτυλα ο Λόρια και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 19΄η Ανόρθωση σκόραρε αφού πρώτα ο Δημητρίου απέκρουσε το τετ α τετ του Κορέια με τον Οκριασβίλι. Ο Απόλλωνας βρήκε απάντηση αφού στο 35΄ο Νταμπό “γκρεμίστηκε” στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Μπένσοπ που ευστόχησε και έκανε το 1-1! Στο 40΄ένα πολύ δυνατό σουτ του Βασιλείου πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Στο 41΄ευτυχώς δεν είχαμε κάτι το σοβαρό καθώς ο Γκαλίτσιος έπεσε άτσαλα στο έδαφος, κάτι που ανησύχησε όλους.

Τελικά ο Γκαλίτσιος έγινε αλλαγή και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου που ήταν δύο λεπτά ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλείου, ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Πίττας με ευθύβολο δυνατό σουτ έκανε το 1-2 και έληξε το ημίχρονο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy