Επαγγελματική νίκη ο Απόλλωνας στο “ΠΑΠ”

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα και να πιέζουν τον Απόλλωνα. Στις ευκαιρίες της Ανόρθωσης, ο Απόλλωνας απάντησε με ένα πολύ ωραίο σουτ του Νταμπό που έσωσε με τα ακροδάκτυλα ο Λόρια και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 19΄η Ανόρθωση σκόραρε αφού πρώτα ο Δημητρίου απέκρουσε το τετ α τετ του Κορέια με τον Οκριασβίλι. Ο Απόλλωνας βρήκε απάντηση αφού στο 35΄ο Νταμπό “γκρεμίστηκε” στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Μπένσοπ που ευστόχησε και έκανε το 1-1! Στο 40΄ένα πολύ δυνατό σουτ του Βασιλείου πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Στο 41΄ευτυχώς δεν είχαμε κάτι το σοβαρό καθώς ο Γκαλίτσιος έπεσε άτσαλα στο έδαφος, κάτι που ανησύχησε όλους.

Τελικά ο Γκαλίτσιος έγινε αλλαγή και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου που ήταν δύο λεπτά ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλείου, ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Πίττας με ευθύβολο δυνατό σουτ έκανε το 1-2 και έληξε το ημίχρονο.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με απόκρουση σε κόρνερ του Δημητρίου σε σουτ που επιχείρησαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 54΄ο Δημητρίου και πάλι έσωσε τον Απόλλωνα από την ισοφάριση. Στο 58΄είχαμε την πρώτη αλλαγή του Απόλλωνα με τον Ντιγκινί να μπαίνει στη θέση του Μπένσοπ. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του 2ου ημιχρόνου κύλησαν με τον Απόλλωνα να βρίσκεται σε θέση άμυνας και να προσπαθεί να ανακόψει την επιθετική ορμή της Ανόρθωσης.

Στο 60΄φοβερό δυνατό απευθείας σουτ φάουλ του Μάρκοβιτς απέκρουσε με υπερένταση ο Λόρια και στη συνέχεια το κόρνερ των “γαλάζιων” πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο. Στο 72΄πρώτη εμφάνιση του Λάρσον που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Γιαννιώτα. Στο 76΄ο Απόλλωνας έκανε τα γκολ του τρία μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Νταμπό έδωσε ασσίστ στον Λάρσον που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-3!

Στο 81΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τους “γαλάζιους” με τον Σακέττι να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Μάρκοβιτς. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 80΄αφού ο Απόλλωνας διαχειριζόταν με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ του σοβαρό προβάδισμα. Στο 88΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αφού πρώτα ο Δημητρίου έκανε την απόκρουση του αγώνα, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά στη σέντρα πέρασε μόλις έξω.

Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να παίρνει μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 3-1!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy