Τι δήλωσαν Κέρκεζ και Χρύσης Μιχαήλ

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι προπονητές της ΑΕΛ και της Καρμιώτισσας, Ντούσαν Κέρκεζ και Χρύσης Μιχαήλ στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά τον σημερινό(19/9) αγώνα που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 3-1.

Χρύσης Μιχαήλ(Καρμιώτισσα):

“Ότι δώσαμε πήραμε. Χωρίζοντας το παιχνίδι σε δύο μέρη, στα δικά μας καλά διαστήματα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αλλά δεν μας βγήκε. Δεν κρατήσαμε μπάλες και δεν ξεκουράσαμε την ομάδα μας. Με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μας δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έχουμε περάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δείξαμε μια πολύ θετική εικόνα”.

Ντούσαν Κέρκεζ(ΑΕΛ):

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραμε μια πανάξια νίκη. Δείξαμε σεβασμό στην Καρμιώτισσα. Κάναμε καλή ανάλυση, ήταν μια ομάδα που ήταν πολύ καλή στα τρία παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. Τα πρώτα 15 λεπτά μέχρι να σκοράρουμε ήμασταν πολύ καλοί. Μετά δεχθήκαμε ένα σοκ με το γκολ, χρειαστήκαμε κάποια λεπτά να συνέλθουμε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά καλύτερος, όποιος αντίπαλος κι αν είναι ο αντίπαλος σου. Να δώσω συγχαρητήρια στον Χρύση για την ομάδα του, είναι καλή ομάδα και θα κάνει καλά πράγματα.

Θέλω να πω κάτι και για τον Καϊρίνο, ήταν και συμπαίκτης μου. Ήταν και σήμερα νομίζω MVP. Όπως το παλιό κρασί, μεγαλώνει και είναι καλύτερος, μπράβο του.

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, στον κόσμο που ήρθε αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθαν, ξέρουμε πόσο μας βοηθούν, ΣΥΦΑΕΛ και όλοι”.

Για τραυματισμούς των Έουλερ και Τόρες που έγιναν αναγκαστική αλλαγή: “Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Αύριο ή Δευτέρα θα τους δουν οι γιατροί. Ο τραυματισμός του Έουλερ φαίνεται να είναι πιο σοβαρός από του Τόρες. Αλλά γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ και πολλούς παίκτες. Όποιος δεν παίζει, να μπαίνει άλλος και να βοηθάει.

Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ΑΕΛ: Νομίζω ναι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας. Σήμερα αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, ήταν κάτι που περίμενα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy