“Το σημαντικό δεν είναι πόσες θέσεις αγωνίζομαι αλλά εκεί που αγωνίζομαι να παίζω σωστά”

Δηλώσεις μετά το τέλος του σημερινού(19/9) αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στην Καρμιώτισσα παραχώρησε ο Χάρης Κυριάκου μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και τις θέσεις που αγωνίζεται: “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη σήμερα. Το σημαντικό δεν είναι πόσες θέσεις αγωνίζομαι αλλά εκεί που αγωνίζομαι να παίζω σωστά. Είναι χαρά μου να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε στην έδρα μας. Είμαι ευχαριστημένος για την συγκομιδή, εκτός από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ που πιστεύω μπορούσαμε τουλάχιστον το Χ στο ΓΣΠ”.

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΛ μέχρι τώρα: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πιο ώριμο για εμάς γιατί είχαμε κατοχή και ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο του προπονητή. Βάλαμε ένα γκολ, δεχθήκαμε εύκολα το γκολ της Καρμιώτισσας λίγο αργότερα χωρίς λόγο και αιτία, μετά δεινοπαθήσαμε λίγο μέχρι να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ ενώ σκοράραμε και το τρίτο και ήμασταν ήσυχοι μέχρι το τέλος”.

Για τον αντίπαλο: “Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε, η Καρμιώτισσα είναι ομάδα απρόβλεπτη και πολύ καλή στο τρανζίσιον για αυτό σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια εκτός με την ΑΕΚ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και σημαντική νίκη”.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου και τη συνέχεια: “Μεσοβδόμαδα δείξαμε ότι έχουμε βάθος και ποιότητα. Αγωνίστηκαν 10 νέα παιδιά και κερδίσαμε εύκολα σχετικά. Η συνέχεια είναι δύσκολη και προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy