Η ΚΟΠ για τα κρούσματα στην Νέα Σαλαμίνα

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ για κρούσματα στην Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με τα κρούσματα κορωνοϊου στη Νέα Σαλαμίνα, η ΚΟΠ εκφράζει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση σε όσους έχουν εντοπιστεί θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, όπου βρέθηκαν τα κρούσματα, εντός των επόμενων επτά ημερών, θα πρέπει να διεξαχθούν επαναληπτικές εξετάσεις σε όσους δεν εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό COVID-19. Σε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και οι προπονήσεις θα πρέπει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Με την πάροδο των επτά ημέρων, θα πρέπει να υποβληθούν σε επαναληπτικό τεστ.
Με κάθε τρόπο, θα πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών και των υπολοίπων εμπλεκομένων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συνέχιση των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση προς τις διοικήσεις των σωματείων μας και ιδιαίτερα προς τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες μας, να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy