Γιόρτασαν τα 90χρονα οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ

Mέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής εκδήλωση μνήμης προσφοράς και ιστορίας στο χώρο του ιστορικού αρχείου Λεμεσού (πρώην κατοικία του Επάρχου), επ΄ ευκαιρίας των 90 χρόνων ζωής του Σωματείου ΑΕΛ.

Στην εκδήλωση, με διοργανωτή τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Λεμεσιανής ομάδας, έδωσε το παρόν του και ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΛ να μείνει δίπλα στην ομάδα ενωμένος και να τη στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα άλλα αθλήματα. “Η ΑΕΛ ζει και αναπνέει στη Λεμεσό, εμπνέει αυτή την πόλη και δημιουργεί ιστορία” ανέφερε επίσης ανάμεσα σε άλλα ο Σοφοκλέους.

-Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ Λοΐζος Μαυρουδής, τόνισε ότι το Σωματείο της ΑΕΛ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

-Ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Χριστοδούλου υπογράμμισε ότι η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό Σωματείο της Κύπρου με 283 συνολικά επίσημους τίτλους σε όλα τα αθλήματα.

-Ο Δήμαρχος της Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, είπε ότι “η ιστορία της ΑΕΛ είναι άμεσα συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης μας”.

-To μέλος του Δ.Σ ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού, μοίρασε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πολύ όμορφη έκδηλωση. “Η Λεμεσός είναι η μεγάλη αθλητομάνα της Κύπρου” είπε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση από τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ αναφέρει:

Η αποψινή μας εκδήλωση εορτασμού των 90 χρόνων του σωματείου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η έκθεση φωτογραφίας, κυπέλλων και ολα τα άλλα ντοκουμέντα της 90χρονης ιστορίας της ομάδας μας θα παραμείνουν στον χώρο του ιστορικού αρχείου Λεμεσού δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε Αελιστα να τα επισκεφθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy