Συνέχεια με τη 2η αγωνιστική

Πάμε για τη 2η αγωνιστική αύριο Σάββατο(19/9) στα Παγκύπρια προαιρετικά πρωταθλήματα U14, U15, U16 και U17 με τις ομάδες της Λεμεσού να κάνουν πρεμιέρα.

Τα κλιμάκια της ΑΕΛ και του Απόλλωνα αγωνίζονται στην Ανώτατη κατηγορία, ενώ τα κλιμάκια του Άρη και της Καρμιώτισσας θα αγωνίζονται στην Επίλεκτη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ανώτατη κατηγορία:

Η ΑΕΛ αγωνίζεται κόντρα στην Πάφο: U14 και U15 εκτός έδρας, U16 και U17 εντός έδρας. Οι εντός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν στο Κοινοτικό σταδιο της Ερήμης.

Ο Απόλλωνας αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ: U14 και U15 εκτός έδρας, U16 και U17 εντός έδρας. Οι εντός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου.

Επίλεκτη κατηγορία:

Ο Άρης αγωνίζεται κόντρα στην Καρμίωτισσα: U14 και U15 εντός έδρας, U16 και U17 εκτός έδρας. Οι εντός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο “Κωστάκη Χριστοφόρου”.

Η Καρμιώτισσα αγωνίζεται κόντρα στον Άρη: U14 και U15 εντός έδρας, U16 και U17 εκτός έδρας. Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy