Παραλίγο την ολική ανατροπή ο Άρης, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2!

Νέα ισοπαλία για τον Άρη αφού μετά το 1-1 της πρεμιέρας, εξήλθε σήμερα(18/9) ισόπαλος εντός έδρας με την Αναγέννηση Δερύνειας 2-2. Χαράμισε ένα ημίχρονο η “Ελαφρά ταξιαρχία” που στην επανάληψη παρολίγο να κάνει την ολική ανατροπή!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν ήταν καθόλου καλός και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 με γκολ που δέχθηκε στο 23΄και στο 36΄από τους Ευσταθίου και Ιωάννου. Η Αναγέννηση Δερύνειας ήταν καλύτερη και φυσιολογικά μπήκε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Λιάσος Λουκά έκανε τριπλή αλλαγή με τους Μοδέστου, Μαμμίδη και Ανδρέου να παίρνουν τις θέσεις των Νταμάχου, Σταύρου και Παστελλή. Ο Άρης ανέβασε απόδοση είχε την κατοχή υπέρ του και στο 75΄μείωσε σε 1-2 με τον Δημητρίου. Στο 80΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Μπαρμπαρός.

Παρά την πίεση που εξασκείσαι ο Άρης για να κάνει την ολική ανατροπή το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και μετά τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy