Κρατάει την ουσία και ονειρεύεται…

Ο Απόλλωνας είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όχι τόσο για το όνομα της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας των “γαλάζιων” Σωφρόνης Αυγουστή ήξερε τα δεδομένα και κατάφερε να πάρει την ουσία στον αγώνα, που δεν ήταν άλλη από τη νίκη πρόκριση. Θα τολμήσουμε να γράψουμε ότι αφού πέρασε η μοναδική φάση της Κρητικής ομάδας με την απόκρουση στο 42΄από τον Δημητρίου, πλέον όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο κατάλαβαν ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ποιες ήταν αυτές; Το πως θα καταφέρει να σκοράρει ο Απόλλωνας! Μπήκαν στην επανάληψη δυνατά οι “γαλάζιοι” ευτύχησαν να πετύχουν γρήγορα το γκολ με την έμπνευση του Σάλαι να προωθηθεί από την άμυνα και πλέον το παιχνίδι πήρε το δρόμο. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη έδειξαν ότι μπορούν να κρατήσουν και υπέρ τους αποτελέσματα. Άλλωστε ποιος ο λόγος σε ένα μονό ευρωπαϊκό αγώνα γεμάτο σκοπιμότητα να σκοράρω περισσότερα γκολ και να πιάσω απόδοση.

Το ζητούμενο ήταν ένα και μοναδικό και για αυτό πήγε ο Απόλλωνας στην Κρήτη, η ουσία για να συνεχιστεί το όνειρο ξανά της ευρωπαϊκής πορείας! Στον τομέα αυτό παίρνουν άριστα οι “γαλάζιοι” αφού σε κανένα σημείο του αγώνα μετά το γκολ που πέτυχαν δεν απειλήθηκα. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πριν καν τη λήξη των καθυστερήσεων είχαν ρίξει “λευκή” πετσέτα όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy