Deal με Σάκχοφ, έρχεται για την Ένωση!

Ο Εβγέν Σάκχοφ συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από τη Λέτσε και αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση!

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει την περίπτωση του Σάκχοφ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και το μόνο που απέμενε ήταν να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λέτσε.

Ο 29χρονος Ουκρανός μέσος έφτασε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την αποδέσμευσή του και πλέον αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Σάκχοφ έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ΑΕΚ, με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.

Με τη μεταγραφή του Σάκχοφ η ΑΕΚ προσθέτει τον χαφ με τα χαρακτηριστικά που έψαχνε στον χώρο του κέντρου, θέλοντας έναν μέσο ψηλό, με δύναμη στο παιχνίδι του που μπορεί να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Ο Σάκχοφ το περσινό καλοκαίρι είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας στη Λέτσε για δύο χρόνια. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Μετά τον υποβιβασμό στη Serie B, ωστόσο, «ψαχνόταν» να αποχωρήσει. Προτάθηκε στην ΑΕΚ, η Ένωση εξέτασε σοβαρά την περίπτωσή του και πλέον έπειτα από τη συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, τον περιμένει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy