Ενδεχόμενο νέου lockdown στην Ελλάδα

Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για νέο lockdown άφησε o Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τα χθεσινά μέτρα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση για την Αττική, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι δεν αποκλείεται να παρθούν και νέα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και για γενικευμένο lockdown.

«Δεν αποκλείουμε τίποτα όταν έχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα και στο αρχικό δίλημμα μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα είναι ψευτοδίλημμα και όταν αντιμετωπίζεις της υγειονομική κρίση αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες στην οικονομία».

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι στόχος είναι η αποφυγή του lockdown. «Θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και τα χειρότερα φυσικά είναι ένα lockdown. Θέλουμε όμως πάνω απ΄όλα να μην κινδυνεύουν οι συμπολίτες μας που αν έχει τέτοια πίεση το σύστημα της υγείας μπορεί να μην βρουν την φροντίδα που τους αξίζει», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy