Κίρζης: “Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”, τι είπε για τερματοφύλακα, Γκακπέ και ΟΦΗ

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας του Απόλλωνα με την ΜΟNLINKS, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε για το θέμα του τερματοφύλακα, τον Γκακπέ, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ανέφερε πως η ομάδα μπορεί να κτυπήσει το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή τερματοφύλακα: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή, για χάρη της μεταγραφής. Μετά την ατυχία που προέκυψε με τον Μολ και επί της ευκαιρίας να τους ευχηθούμε περαστικά. Εξετάζουμε κάποιες επιλογές, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Έχουμε και το δικαίωμα να πάρουμε κάποιο άνεργο. Θα δούμε».

Για τον Γκακπέ: «Ο προπονητής είπε ότι έχει κάτι υπόψη του και αυτό εννοούσε. Προσπαθήσαμε και εκεί να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο προπονητής ήθελε ένα παίκτη που ήξερε, που μας ξέρει και που είναι εδώ στην Κύπρο. Μέχρι το απόγευμα θα τελειώσει».
Για το συμβόλαιο: «Θα γίνει νέο συμβόλαιο για ένα χρόνο».

Αν μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το Πρωταθλήματα: «Ναι, σίγουρα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και εγώ και ο προπονητής για το ρόστερ της ομάδας».

Για τον παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ανυπομονούμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και παρόλες τις δυσκολίες, αν είμαστε σοβαροί και δείξουμε το καλό μας Ευρωπαϊκό, τότε θα φέρουμε την πρόκριση στην Κύπρο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy