Αποχωρεί η Αριάδνη Γενεθλίου από την ΑΕΛ(pic)

Με ανάρτηση της η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το πόστο της ευχαριστώντας άπαντες στο οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Η ανάρτηση της:

Αν και δεν μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αυτή την ιδιαίτερη όμως στιγμή της ζωής μου, οφείλω πιστεύω να αποτυπώσω κάποια συναισθήματα μου, να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους δημόσια, αλλά και να πω ένα αντίο.
Σήμερα, μετά από 3 χρόνια περίπου κλείνει ένα πολύ μεγάλο επαγγελματικό κεφαλαίου στη ζωή μου. Ένα κεφάλαιο που μου προσέφερε πολύ μεγάλες συγκινήσεις, τεράστια εμπειρία αλλά και πολλούς φίλους.
Φεύγω σήμερα και πραγματικά νιώθω ότι υπηρέτησα το πόστο που μου ανατέθηκε με αξιοπρέπεια, τίμια, με αφοσίωση και επαγγελματισμό, αλλά και με πάθος.
Ευτύχησα να πανηγυρίσω ένα τρόπαιο, να ταξιδέψω σε ευρωπαϊκό αγώνα και να ζήσω από κοντά τις μεγάλες συγκινήσεις της ομάδας.
Όταν ξεκίνησα στην ΑΕΛ δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να την αντιπροσωπεύω και δεν το κρύβω πως όταν μου ανατέθηκε ο ρόλος ένιωσα ανασφάλεια που θα έπρεπε να το κάνω.
Χωρίς την στήριξη κάποιον ανθρώπων ίσως να μην είχε πετύχει αυτό το εγχείρημα, όμως όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και στη ζωή όλα επιτυγχάνονται μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Γι’ αυτό πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή τους και την συμπαράσταση, τον Θεόδωρο Αντωνίου, την Μαρίνα Χριστοδούλου, τον Αντώνη Κόκκινο, τον Σάββα Νικολάου, τον Μιχάλη Γεωργίου και τον Αντώνη Δαλιτη για την συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό.
Θέλω να εκφράσω και ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Μιχάλη, που υπήρξε για μένα το σωσίβιο στον ωκεανό όταν κολυμπούσα. Ένας άνθρωπος που του εύχομαι τα καλύτερα για αυτόν και την οικογένειά του!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό τιμ (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές) για τις απίστευτες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε παρέα, για την αγωνία που μοιραζόμασταν σε κάθε παιχνίδι, αλλά και για το κουράγιο που δώσαμε ο ένας στον άλλο την ώρα που «χτίζαμε» 😉 Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου! Και φυσικά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και όλους όσους δουλέψαμε μαζί και συνεργαστηκαμε μέσα και έξω από την Ακαδημία.
Να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους συνεργάτες στο ΚΕΠΑΚΥ που μας έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρουμε με τον τρόπο μας στους συνανθρώπους μας.
Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου τόσο στα ΜΜΕ όσο και στις άλλες ομάδες για τον σεβασμό και την άψογη συνεργασία.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποδοχή και στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ στον οποίο υποκλίνομαι για την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομάδα.
Ήταν τιμή μου που είχα αυτή την θέση σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Κύπρου.
Κάθε τέλος φέρνει και μια καινούρια αρχή!
Αντίο φίλοι μου!! 🥰
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ariadne Genethliou, στέκεται

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy