Ανακοίνωσε Γκακπέ

Την επανένταξη του Σερζ Γκακπέ, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, με τον ποδοσφαιριστή να προβαίνει σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Σερζ Γκακπέ στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 87.

Ο Απόλλωνας καλωσορίζει και πάλι τον Σερζ στην οικογένειά μας και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ομάδας μας.

Για την επιστροφή του στην ομάδα και την ετοιμότητά του μίλησε στο www.apollon.com.cy ο Σερζ Γκακπέ.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας και είμαι πανέτοιμος να επιστρέψω στις προπονήσεις για να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κατακτήσουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Σχετικά με τον προσωπικό του στόχο ενόψει της νέας χρονιάς τόνισε ότι θα προσπαθήσει να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

«Ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να ξεπεράσω τα 10 τέρματα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ ποιότητα και μεγάλος ο ανταγωνισμός. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της αλλά και εμένα προσωπικά έτσι ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να την βοηθήσω όσο μπορώ. Πάντα προσπαθώ να ξεπεράσω τα όρια. Όπως είπα πριν, πέρσι σταμάτησα στα οκτώ, φέτος θέλω να φτάσω τουλάχιστον στα 10».

Αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του.

«Θέλω να προπονηθώ με την υπόλοιπη ομάδα, να μπω ξανά στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου έχουν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους αλλά νιώθω κι εγώ πολύ καλά και ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Ανυπομονώ να πατήσω στο γρασίδι».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy