Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα…

Με τον Σελίμοβιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (14/9), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Vahid Selimovic προπονήθηκε κανονικά. Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ricardo Vaz, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου (12/9) με τον Παναιτωλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (15/9), στις 20:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy