Οδικά έργα σήμερα Δευτέρα(14/9), οι δρόμοι που επηρεάζονται

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου. Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε αστικούς δρόμους στην Λάρνακα, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Ριζοελιάς – Παραλιμνίου και Λεμεσού – Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην Λάρνακα, θα διεξάγονται στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή, εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, παρά την εκκλησία Αγίου Γεωργίου. Στο τμήμα της λεωφόρου έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την τροχαία κίνηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 7 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου θα διεξάγονται και στην λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη, στην Λάρνακα. Στο τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Νέου Νοσοκομείου, έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι εργασίες άρχισαν στις 11 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Επίσης στην Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας, με αποτέλεσμα το τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών, να είναι κλειστό για την κυκλοφορία, που θα διοχετεύεται σε παρακείμενους δρόμους. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο από αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι το Παραλίμνι, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης των φρεατίων του δρόμου. Οι εργασίες αρχίζουν στις 8.00 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 3.00 το απόγευμα, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις, για απόσταση 500 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας προς κάθε κατεύθυνση.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, εργασίες για την κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy