Γονιός έξω από σχολείο: “Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά μου χωρίς μάσκα και ας μην τα δέχονται” (video)

Όπως… αναμενόταν, αρκετοί γονείς πήγαν σήμερα (14/9) τα παιδιά τους στα σχολεία της χώρας χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα να μη γίνουν δεκτά.

Έναρξη της σχολικής χρονιάς σήμερα (14/9) και όπως -δυστυχώς- αναμενόταν, αρκετοί γονείς πήγαν τα παιδιά τους στα σχολεία χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα αυτά να μη γίνουν δεκτά.

Στο 55ο δημοτικό σχολείο Πάτρας χαρακτηριστικά, όπου βρέθηκε η κάμερα του Κοινωνία Ώρα MEGA, ένας γονιός μίλησε αναφορικά με την απόφασή του να μη φορέσουν τα παιδιά του μάσκα.

Όπως είπε, «φυσικά και δεν θέλω να βάλουν τα παιδιά μου μάσκα. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θανάτους η μάσκα, όπως έγινε στην Κίνα. Αποφάσισε η ανέτοιμη και ανέντιμη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να μην αφήσει τα παιδιά να αγιαστούν. Δικαίωμά του μέχρι να λήξει η θητεία του», σημείωσε ο πατέρας.

 

«Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά στο σχολείο και να μην τα δέχεται το σχολείο με βάση την υπουργική απόφαση», πρόσθεσε.

«Μας έχουν πει ψέματα, αναιρούν τα ψέματα. Μας λένε ότι πλέον η μάσκα κάνει καλό. Δεν δίνεται βήμα στους επιστήμονες που λένε ότι η μάσκα δεν κάνει καλό. H άποψη ενός γονέα είναι ελάχιστη μπροστά στην άποψη ειδικών», κατέληξε.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy