Συμβιβασμός στο Παφιακό με την Καρμιώτισσα να παίρνει ακόμα ένα βαθμό

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Παφιακό δεν ήταν καθόλου καλό και θα ξεχαστεί εύκολα. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε την Καρμιώτισσα με δύο φάσεις με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει και αυτή την ευκαιρία της με το σουτ του Σάσσι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. Η Καρμιώτισσα έκανε την πρώτη της αλλαγή στο 66΄με τον Νεοφύτου να παίρνει τη θέση του Χρίστου, ενώ στο 76΄έγινε η δεύτερη αλλαγή με τον Καπαρτή στη θέση του Χατζηβασίλη.

Στο 77΄ο Καπαρτής έχασε μεγάλη ευκαιρία με το που μπήκε στον αγώνα να σκοράρει όμως η μπάλα, μετά το σουτ που έκανε, δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ πίεσε για το γκολ με τον Καιρίνο να σώζει την ομάδα του.

Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 0-0, με την Καρμιώτισσα να μαζεύει ακόμα ένα βαθμό στην προσπάθεια της που κάνει στο πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy