“Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου”

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σημερινού(13/9) αγώνα με την ΑΕΚ και το ισόπαλο 0-0, ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ. 

”Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου.  Ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Είναι  ένα παιχνίδι που μπορώ να το χωρίσω σε δύο ημίχρονα. Το πρώτο ημίχρονο στεκόμασταν αρκετά καλά, αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ σωστά με τον πλάνο μας την ΑΕΚ. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις, όμως, ίσως η τελική επιλογή μας με λάθος κτυπήματα δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μπορώ να πω αρκετά καλοί τα πρώτα 15-20 λεπτά όμως στην συνέχεια δεχτήκαμε μια φυσιολογική πίεση από την ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Ήταν η στιγμή που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε όσο θέλαμε την μπάλα. Με το πέρας αυτής της πίεσης είχαμε κάποιες ευκαιρίες πιο ξεκάθαρες σε σχέση με αυτές του πρώτου ημιχρόνου με αποκορύφωμα τη φάση του δοκαριού.  Έχουμε περάσει ακόμη ένα δύσκολο εμπόδιο όμως ευτυχώς αυτή τη φορά είχαμε βαθμολογικό όφελος.  Βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης στο κύπελλο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy