Οδικές εργασίες σε διάφορες περιοχές της Κύπρου σήμερα (13/9)

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου. Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, καθώς και σε αστικούς δρόμους σε Λάρνακα και Λεμεσό, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίας Φύλας και Μέσα Γειτονιάς, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις 6.00 το πρωί, διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης φρεατίων υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει η δεξιά λωρίδα πορείας, για απόσταση 200 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 12.30 το μεσημέρι.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, καθώς και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Πάφο, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 11.00 πριν το μεσημέρι, εργασίες κλαδέματος εντός της κεντρικής νησίδας, από λειτουργούς του Τμήματος Δασών. Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας, για απόσταση 200 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα, εργασίες για την κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Στην Λάρνακα, θα διεξάγονται στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή, εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, παρά την εκκλησία Αγίου Γεωργίου. Στο τμήμα της λεωφόρου έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την τροχαία κίνηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 7 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου θα διεξάγονται και στην λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη, στην Λάρνακα. Στο τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Νέου Νοσοκομείου, έχουν γίνει σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι εργασίες άρχισαν στις 11 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Επίσης στην Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας, με αποτέλεσμα το τμήμα της λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών, να είναι κλειστό για την κυκλοφορία, που θα διοχετεύεται σε παρακείμενους δρόμους. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy