€8.500 στην οικογένεια του μικρού Απολλωνίστα

Το Σωματείο Απόλλων ανακοίνωσε ότι παραδόθηκε επιταγή 8.500 ευρώ για βοήθεια στην οικογένεια του μικρού Απολλωνίστα και παράλληλα ενημερώνει ότι ο λογαριασμός για εισφορές παραμένει ανοιχτός.
Αναλυτικά:

 

Οι κ.κ. Ανδρέας Κουτσός, Ρένος Ποταμίτης και Χρίστος Λαζάρου, έδωσαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου Απόλλων Λεμεσού, επιταγή με το χρηματικό ποσό των €8.500 στο Γενικό Διευθυντή του Σωματείου κ. Κωνσταντίνο Μασώνο, με σκοπό να την παραδώσει στην οικογένεια του μικρού Απολλωνίστα.

 

Καθώς η ανάγκη ήταν άμεση και ο χρόνος περιορισμένος, το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού (€6.900), συγκεντρώθηκε από εισφορές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι ο τραπεζικός λογαριασμός συνεχίζει να είναι ανοιχτός και να δέχεται εισφορές, οι οποίες θα παραδοθούν εκ νέου στην οικογένεια.

 

Οι ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση, συνοδεύουν τον μικρό μας αγωνιστή, με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει σύντομα νικητής!

 

Η οικογένεια του Απόλλωνα, ενωμένη σαν μια γροθιά στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές, μπορεί να καταφέρει πολλά!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy