Τίτλοι τέλους για Τοροσίδη, συνεχίζει από άλλο πόστο (pics)

Ο Βασίλης Τοροσίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για όσα πέτυχε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όσα δήλωσε ο Τοροσίδης στην Cosmote TV μετά το τέλος του τελικού και η συγκίνησή του:

«Ήταν απίστευτη χρονιά. Όχι μόνο για το νταμπλ αλλά και για την πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και τον άδικο αποκλεισμό βάσει της εικόνας μας. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που ήθελα από την αρχή της χρονιάς ήταν να κατακτήσουμε τα πάντα ώστε να αποσυρθώ με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα. Δόξα τω Θεώ είχα μια καλή καριέρα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα παίζοντας και κατακτώντας τρόπαια με μια μεγάλη ομάδα και αυτή η επιλογή μου ήταν απόλυτα σωστή».

Ο 35χρονος αγωνίστηκε στον τελικό του Βόλου για τελευταία φορά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αλλά θα μείνει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο!

Ιδιαίτερος ήταν ο τελικός για τον Βασίλη Τοροσίδη, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά και αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο 35χρονος αμυντικός αποχωρεί λοιπόν μετά από μία μεγάλη και πλούσια καριέρα εντός και εκτός των συνόρων, όμως θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Οπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV μετά τη λήξη του τελικού με την ΑΕΚ όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατάκτησαν το τρόπαιο, ο αρχηγός θα συνεχίσει στην ομάδα από άλλο πόστο.
Οσο για τον ίδιο γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του οι οποίοι και τον σήκωσαν στα χέρια.



gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy