Πρώτη ήττα για ΑΕΛ

Ότι κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ που ήταν κακή να πάει στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0, δεν τα κατάφερε στο τέλος του αγώνα που ήταν κάπως καλύτερη στην επανάληψη και ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να κάνουν πολλά λάθη να μην έχουν συνοχή και να δίνουν την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να πιέζει συνεχώς. Παρόλα αυτά πήγε στα αποδυτήρια με τη “λευκή” ισοπαλία 0-0.

Στην επανάληψη μπήκε δυνατά η ΑΕΛ στον αγώνα και απείλησε χάνοντας ευκλαιρίες κυρίως με τον Μάε που δεν κατάφερε να σκοράρει. Από το 60΄όμως και μετά και πάλι έπεσε ο ρυθμός. Στο 74΄ο Βοζίνια απέκρουσε πέναλτι για να δεχθεί το γκολ της ήττας η ΑΕΛ μετά από λάθος εκτίμηση του Μεντόγιεβιτς σε πλαγιοκόπηση του αντιπάλου. Παρά την όποια προσπάθεια στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 1-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy