Κακός στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1)

Ο κακός ΟΦΗ που απείλησε ελάχιστα τον Παναιτωλικό, βρέθηκε πίσω στο σκορ και ήρθε ο Νέιρα να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 4-2-3-1 και χωρίς εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα από τον Σίμο. Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την άμυνα – από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης με τους Σακόρ, Στάικο, Ναμπί στον άξονα και τους Βαζ, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέντο στην επίθεση.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 5ο λεπτό με τον Φιγκεϊρέντο να εκμεταλλεύεται την λάθος πάσα του Καρασαλίδη, πλάσαρε τον Κνετ αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα δίχως να απειλήσει την εστία του Βάτερμαν με τον ΟΦΗ να είναι καλός αμυντικά αλλά να πάσχει δημιουργικά και μεσοεπιθετικά. Όσο περνούσε η ώρα η εικόνα του ΟΦΗ γινόταν χειρότερη με τον Παναιτωλικό να παίρνει προβάδισμα στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μάζουρεκ μετά από χέρι του Βούρου σε μια φάση που θα συζητηθεί αρκετά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα και να μην απειλεί τον Παναιτωλικό με τον Σίμο να περνάει στο παιχνίδι τους Νέιρα, Μεγιάδο και να αλλάζει πλήρως την εικόνα της ομάδας του. Λίγα λεπτά μετά, στο 57′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Βαζ, Φιγκεϊρέντο και τελικό αποδέκτη τον Χουάν Νέιρα που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ που ήταν φανερά υπέρ του με το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης με τον Παναιτωλικό να αντιδρά και να μην του επιτρέπει να βγάλει φάσεις και να απειλήσει την εστία του Κνετ. Ο Σίμος πέρασε στο παιχνίδι Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ δίχως ωστόσο να βγει μέσα στο γήπεδο με τον Παναιτωλικό να κρατάει εύκολα πίσω και τελικά να φεύγει από το Ηράκλειο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

gentikoule.gr

Η 11αδα του ΟΦΗ:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy