Σούπερ ντέρμπι στην πρεμιέρα

Το σούπερ ντέρμπι Παφιακός – Ομόνοια δεσπόζει από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου 2020. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έγινε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι ακόλουθες εννιά ομάδες: Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ομόνοια,  Ε.Ν.Π. Ολυμπιάς Φρενάρους, Παφιακός, Νέα Σαλαμίνα.

Οι εννιά ομάδες θα αγωνιστούν στην Α Φάση σε διπλούς αγώνες 18 αγωνιστικών. Με την ολοκλήρωση της Α Φάσης, οι πρώτες πέντε ομάδες θα δημιουργήσουν τον Όμιλο τίτλου με στόχο την κατάκτηση πρωταθλήματος μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην Α  Φάση.  Οι ομάδες από την 6η – 9η θέση θα διεκδικήσουν σε Όμιλο μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην  Α Φάση την παραμονή στην Α Κατηγορία. Οι  δυο τελευταίες ομάδες στους Άνδρες (8η και 9η) υποβιβάζονται στη Β Κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

Αναγέννηση Δερ. – ΑΕ Καραβά

Ανόρθωση – Ε.Ν.Π.

Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάς Φρ.

Παφιακός  – Ομόνοια

Ρεπό έχει το ΑΠΟΕΛ

Το πλήρες πρόγραμμα είναι:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy