Η εκρηκτική αδελφή του Νειμάρ ήρθε στη Μύκονο κι “άναψε” φωτιές(pics)

Μπορεί ο αδελφός της να παίζει μεγάλη μπάλα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όμως, κι εκείνη κάνει το ίδιο στο… Instagram. Ο λόγος για τη Ραφαέλα Μπεκράν, την αδελφή του Νεϊμάρ, η οποία βρίσκεται στη Μύκονο, όπως η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μιλάμε απλά για την αδελφή του Βραζιλιάνου άσου, στην οποία μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία.

Αλλά μιλάμε για την εκρηκτική αδελφή του, η οποία ουκ ολίγες φορές στα social media φλερτάρει με την πρόκληση. Κι αυτό διότι οι αναρτήσεις της πολλές φορές είναι προκλητικές, αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη και με τις φωτογραφίες της που ανέβασε από τη Μύκονο, όπου βρίσκεται. Η πληθωρική Ραφαέλα θέλησε να δείξει τις ομορφιές και τη θέα του νησιού, όπως και πόσο φίνα τα περνάει.

Όμως τα πληθωρικά της προσόντα που είναι πάντα πρώτο πλάνο στις φωτογραφίες της, δεν άφησαν στους followers το περιθώριο να θαυμάσουν κάτι άλλο, παρά το ίδιο το μοντέλο.

to10.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy