“Δικαίωμά μου να μαλώσω το παιδί μου”, είπε ιερέας που χτύπησε την ενήλικη κόρη του και τη σύζυγό του

Ιερέας στη Λάρισα συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου και της ενήλικης κόρης του, τις οποίες χτύπησε. Χαμός στο δικαστήριο, «δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου», του φώναζε η παπαδιά.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, κάθισε χθες (10/9) ένας ιερέας του νομού, οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία της συζύγου του και της ενήλικης κόρης του!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης (9/9), στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας, ο ιερέας, μετά από φραστική αντιπαράθεση με την κόρη του, χειροδίκησε, όπως καταγγέλθηκε στο Δικαστήριο, τόσο σε βάρος της ίδιας όσο και της συζύγου του.

Μητέρα και κόρη περιέγραψαν στην κατάθεσή τους με λεπτομέρειες τον οικογενειακό καβγά, χωρίς να αποφευχθεί, ωστόσο, η ένταση, ειδικά όταν η παπαδιά ζητούσε την καταδίκη του συζύγου της, φωνάζοντάς του: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου»!

Ο ιερέας, από την πλευρά του, αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού, σημειώνοντας, ωστόσο, το δικαίωμά του, ως γονέας, να «μαλώσει» το παιδί του…

Τελικά, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας καταδίκασε τον ιερέα με συνολική ποινή φυλάκισης 1,5 έτους, αλλά με τριετή αναστολή.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy