Τεράστια μεταγραφή για Απόλλωνα!

Τεράστια μεταγραφική κίνηση για τον Απόλλωνα, ο οποίος φέρνει στην Κύπρο τον Τζόϊ Ντόρσεϊ!

Ο Ντόρσεϊ έχει μεγάλη εμπειρία και θητεία στο NBA (Χιούστον Ρόκετς, Τορόντο Ράπτορς, Σακραμέντο Κινγκς), αλλά και στην Ευρωλίγκα (Μπασκόνια, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα). Πριν δύο χρόνια έπαιζε στον Πανιώνιο. Πέρσι ξεκίνησε την χρονιά στην Κορέα και τον Νοέμβριο επέστρεψε στην Ευρώπη για την Γερμανική Βέισενφελς (7 παιχνίδια, 9.7 πόντους, 8.1 ριμπάουντ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Απόλλωνα ο Joey Dorsey! H Απόλλων καλαθόσφαιρα Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, παγκόσμιου φήμης παίκτη Joey Dorsey για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλοι οι μπασκετόφιλοι θα γνωρίζουν τον μεγάλο καλαθοσφαιριστή τόσο από την θητεία του στους Toronto Raptors και Houston Rockets όσο και στην Μπαρτσελόνα και στον τροπαιούχο Ολυμπιακό με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο αθλητής εννοείτε ότι έρχεται να ενισχύσει δυναμικά την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλo και κατ επέκταση να ενδυναμώσει την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστεί.

Του ευχόμαστε καλή τύχη, υγεία και δύναμη! Καλώς ήλθες, Joey, στην οικογένειά μας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy