“Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι, αν διαχωριστεί ο κόσμος η ομάδα θα διαλυθεί”

Την ανάγκη για ενότητα στην ομάδα, τόνισε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης (10/9), ενόψει του αγώνα με την Πάφο (Σάββατο 12/09, 19:30 στο Τσίρειο). Επίσης ο προπονητής του Απόλλωνα ξεκαθάρισε και το τοπίο σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, λέγοντας πως θα προχωρήσουν σε μία μόνο μεταγραφή για τον καταλόγου Α’.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε τα πρώτα δύο παιχνίδια του αντιπάλου, ξέρουμε πολύ καλά τι θα περιμένουμε. Ο συνάδελφος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος. Σημαντικό είναι ότι έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο αντίπαλος είναι μια γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα επιθετικά. Θέλει μεγάλη προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί να μπορέσουμε να κρατηθούμε ψηλά και να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι μια εβδομάδα με τρία σημαντικά παιχνίδια. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για τους τρεις βαθμούς. Είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι η συβολή του κόσμου έσπρωξε τις ομάδες τους για να πάρουν τρεις βαθμούς, το θέλουμε κι εμείς με τον δικό μας κόσμο, να μπει στο παιχνίδι και να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο».

Για τα μεταγραφικά δήλωσε: «Υπάρχει ακόμα μια θέση διαθέσιμη. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση, όσους θέλαμε έστω και με δύσκολο τρόπο τους φέραμε στην ομάδα. Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει να δέσει με τους υπόλοιπους για το σύνολο, πάμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες».

Σε ερώτηση για το τι ακριβώς παίκτη ψάχνει για τον κατάλογο Α και αν θα γίνει κίνηση για τον κατάλογο Β απάντησε: «Ποτέ δεν βαφτίζω ποδοσφαιριστή σε μια θέση. Πολλοί παίζουν δεξιά, αριστερά, σέντερ φορ και πίσω από τον επιθετικό. Μου αρέσει να αλλάζουν θέση και να μπορούν να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα θα κάνει μία μεταγραφή για τον κατάλογο Α. Στόχος μας είναι να βρούμε ποδοσφαιριστή για να έρθει και να είναι καλός και στα αποδυτήρια. Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή πλην αυτής για τον κατάλογο Α».

Για την απώλεια με τη Δόξα και την αντίδραση στη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήμασταν ο Απόλλωνας που θέλαμε, αλλά το παιχνίδι είναι στο παρελθόν. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε».

Για την ετοιμότητα του Κατελάρη, αλλά και του Λάρσον είπε: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι άμεσα μαζί μας. Ο Λάρσον ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, ευτυχώς που είχαμε τη διακοπή και δούλεψε με διπλές προπονήσεις. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει».

Για τον Ενσούε και αν συσχετίζεται η αναφορά περί αποδυτηρίων: «Έχει λήξει το θέμα, δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε. Στόχος της ομάδας είναι να υπάρχει ηρεμία. Έχουμε κλείσει το κεφάλαιο Ενσούε».

Για το βάθος του φετινού ρόστερ: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Μια ομάδα για να προχωρήσει πρέπει να έχει ηρεμία σε θέμα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, στα αποδυτήρια και στον κόσμο. Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Αν διαχωριστεί ο κόσμος η ομάδα θα διαλυθεί. Το σημαντικό είναι να ενωθούμε για το καλό του Απόλλωνα, ούτε του Σωφρόνη, ούτε της διοίκησης. Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί μέχρι το τέλος».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy