Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην Aston Martin από το 2021!

Από την επόμενη σεζόν, η Racing Point θα ονομάζεται Aston Martin F1 Team και ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα είναι o ένας από τους δύο βασικούς οδηγούς της, μαζί με τον Λανς Στρολ.

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο Σέρχιο Πέρεθ θα αποχωρήσει από τη Racing Point και αμέσως έγιναν οι σκέψεις, ότι μπορεί να αντικατασταθεί από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Τελικά, το σενάριο αυτό επιβεβαιώθηκε και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αφού φύγει από τη Ferrari

Η ομάδα από τον επόμενο χρόνο θα μετονομαστεί σε Aston Martin F1 Team, καθώς ο Λόρενς Στρολ, ο ιδιοκτήτης της Racing Point, αγόρασε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της βρετανικής μάρκας. Η επένδυση λοιπόν σε ένα όνομα όπως εκείνο του Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πολύ σημαντική για το νέο τους ξεκίνημα. Οι επίσημες διαδικασίες με την υπογραφή συμβολαίων και λοιπά θα γίνει προς το τέλος της χρονιάς, ωστόσο η μεταγραφή του Γερμανού θεωρείται σίγουρη. Το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας θα το οδηγεί ο Λανς Στρολ.

Εντυπωσιασμένος ο Φέτελ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ αυτά τα καταπληκτικά νέα για το μέλλον μου. Πραγματικά είμαι υπερήφανος που θα γίνω μέλος της Aston Martin από το 2021. Πρόκειται για μια νέα περιπέτεια για εμένα, με μια θρυλική εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με τα αποτελέσματα που έχει πάρει φέτος αυτή η ομάδα και πιστεύω ότι το μέλλον της, θα είναι ακόμη πιο λαμπρό. Πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι πάρα πολύ δυνατό μαζί. Πραγματικά έχω ακόμη μια τεράστια αγάπη για τη Formula 1 και το μοναδικό κίνητρο για εμένα είναι να έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στη μπροστά γραμμή. Αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα που θα έχω στη νέα ομάδα» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ αφού ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα.

Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Σέρχιο Πέρεθ αφού φύγει από την Racing Point. Οι διαθέσιμες θέσεις στη Formula 1 είναι μετρημένες στα δάκτυλα και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στην Alfa Romeo ή στη Haas, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy