Η κίνηση Ενσούε που θορύβησε τα αποδυτήρια στο Κολόσσι

Πριν αποχωρήσει από τους “γαλάζιους” ο Εμίλιο Ενσούε έκανε και πάλι το “θαύμα”κάτι που θορύβησε και πάλι τα αποδυτήρια στο Κολόσσι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Ενσούε και αφού πλέον είχε συμφωνήσει για την αποζημίωση του από τον Απόλλωνα, πέρασε από το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι για να χαιρετήσει δήθεν τους πρώην συμπαίκτες του. Αφού μπήκε στα αποδυτήρια τους έδειξε το χαρτί της αποζημίωσης που είχε το ποσό και προκαλώντας τους με εριστικό τρόπο τους ανέφερε ότι πλέον είναι ελεύθερος και φεύγει.

Η εριστική του αυτή κίνηση δεν άρεσε στους πρώην συμπαίκτες του, ενώ δημιούργησε και αρκετό θόρυβο. Όντως όπως το παραδέχθηκε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στην θητεία του η μεταγραφή Ενσούε στον Απόλλωνα. Δεν έκανε και λίγα ο συγκεκριμένος στους “γαλάζιους” κάτι που παραδέχθηκαν όλοι!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy