Επίσημη ενημέρωση των ομάδων από την ΚΟΠ για τα τεστ κορωνοιού!

Όπως σας πληροφόρησε η ιστοσελίδα μας σήμερα(10/9) από λίγο, διαβάστε, Ξεκινούν τα πρωταθλήματα ΧΩΡΙΣ τεστ κορωνοιού στη συνάντηση που έγινε στις 11:00 μεταξύ ΚΟΠ και Υπουργείου Υγείας αποφασίσθηκε να μην διενεργηθούν τεστ κορωνοιού για τη Β΄, Γ΄ επίλεκτη κατηγορία ΣΤΟΚ, πρωταθλήματα Νέων και των τριών κατηγοριών αλλά και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα U17, U16, U15 και U14!

Ήδη η ΚΟΠ ενημέρωσε τα άμεσα εμπλεκόμενα Σωματεία και Ακαδημίες ομάδων με την παρακάτω εγκύκλιο.

Επίσημη ανακοίνωση από ΚΟΠ:

Αντιπροσωπεία της ΚΟΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, στην παρουσία του Αν. Προϊστάμενου Υγειονομικών Υπηρεσιών Ηρόδοτου Ηροδότου.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΟΠ ήταν επίσης ο  Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου και ο Επικεφαλής της Ιατρικής Συμβουλευτικής ομάδας της ΚΟΠ Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο, σε συνάρτηση με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την στάση του Υπουργού Υγείας σε σχέση με το υπό συζήτηση θέμα της κάλυψης του κόστους της διενέργειας τεστ COVID-19 από τους ποδοσφαιριστές και της ποδοσφαιρίστριες όλων των κατηγοριών, όλων των ηλικιών, πλην της Α’ Κατηγορίας.

Ο Υπουργός Υγείας ανέλαβε να ετοιμάσει συγκεκριμένη  πρόταση η οποία θα τεθεί προς έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η αύξηση της προσέλευσης φιλάθλων στα Στάδια από 33% που ισχύει σήμερα, στο 50%, θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα και με την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy