Για τρίτη χρονιά ο Πιττάκας στην ΑΕΛ

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ηρακλής Πιττάκας θα φορά τη φανέλα της Καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο σχεδιασμός της ΕΚΑ ΑΕΛ εν όψει της νέας χρονιάς στην OPAP BASKET LEAGUE έχει ξεκινήσει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας Ηρακλή Πιττάκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο ρόλος του ηγέτη είναι αυτός που ταιριάζει άλλωστε στον Πιττάκα, ο οποίος έχει δείξει σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του πως μπορεί να σηκώσει το βάρος κάθε ρόλου και αποστολής που του αναθέτουν. Το ήθος, το πάθος για το μπάσκετ και οι ηγετικές ικανότητες του θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιτυχή παρουσία της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της OPAP BASKET LEAGUE.

Ο Πιττάκας παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχτηκε από άλλες ομάδες που τον πολιορκούσαν έδειξε την αγάπη του στο σύλλογο και την εμπιστοσύνη στον Προπονητή του και θα παραμείνει ο ηγέτης της ομάδας για ακόμη μια χρονιά στην μετά COVID-19 εποχή. Η OPAP BASKET LEAGUE αλλάζει μορφή φέτος και μειώνει τους ξένους από (5) σε (3) και αντί (3) γύροι όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια θα είναι (2), με τους (6) πρώτους να διεκδικούν το Πρωτάθλημα και τους τελευταίους (3) την παραμονή. Εύλογα καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ηρακλή Πιττάκα στην ομάδα μας.

Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες ανανεώσεις, καθώς και για τις νέες προσθήκες της ΕΚΑ ΑΕΛ, για τη σεζόν 2020/21″.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy