Λεμεσός 2020: Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό…και δεν τους ενδιαφέρουν οι αθλητές και τα παιδιά του Τζούντο!

Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό και συνεχίζουν τα “σχέδια” τους χωρίς να τους ενδιαφέρει το “τι μέλλει γενέσθαι” με τους αθλητές του Τζούντο που μένουν χωρίς χώρο για να προπονούνται. Βλέπετε το συμφέρον είναι πάνω από όλα.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ, δείτε ΕΔΩ οι “κύριοι” από το ΓΣΟ συνέχισαν τα έργα τους και αυτή τη φορά ξανασφράγισαν με ηλεκτροκόλληση την είσοδο της αίθουσας, αφήνοντας έξω τους δύο συλλόγους που προπονούνται εκεί. Το θέμα έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις μετά και τη χθεσινή μας αναφορά, αφού κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εν λόγω κύριοι είχαν εισβάλει στην αίθουσα πριν μέρες παραβιάζοντας τις πόρτες και πήραν αντικείμενα των Συλλόγων, έκαναν ζημιές σε υλικό που χρησιμοποιείται από τους αθλητές.

Παρά τις συστάσεις της Αστυνομίας αλλά και τις συλλήψεις που έγιναν δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν, νομιζόμενοι ότι ο χώρος τους ανήκει. Οι τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι θορυβήθηκαν κάπως και σήμερα(9/9) θα παρακαθίσουν σε συνεδρία.

Το μόνο που θέλουμε κύριοι είναι να σκεφτείτε τα παιδιά, τους αθλητές και γενικά το καλό και όχι το συμφέρον.

Παραθέτουμε πιο κάτω αποκλειστικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας από την παράνομη επέμβαση στην αίθουσα. Η φωτογραφία του άρθρου είναι το χθεσινό(8/9) θέαμα που αντίκρισαν και πάλι οι άνθρωποι των δύο συλλόγων όταν πήγαν στον χώρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy