Θέματα προκύπτουν στο Σωματείο του Απόλλωνα

Στις 26 Ιουνίου διενεργήθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο του Απόλλωνα και ενώ έχουν περάσει ήδη 2 μήνες από τότε, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί ορισμένα θέματα.

Το θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με τα νέα μέλη του συνδυασμού του προέδρου Ξενοφωντα Χαραλάμπους που ακόμα δεν ανακοινώθηκαν επίσημα για να γνωρίζει ο κόσμος του Απόλλωνα ποιοι είναι και ποια πόστα έχουν αναλάβει. Όπως η ιστοσελίδα μας πληροφορείται ένα σημαντικό ζήτημα προκύπτει αφού πρέπει το νέο συμβούλιο να υπογράψει τις εγγυήσεις για το δάνειο του Σωματείου. Θα πρέπει τα νέα μέλη να αντικαταστήσουν με τις υπογραφές τους τις εγγυήσεις του απερχόμενου συμβουλίου, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει.

Όπως επίσης πληροφορούμαστε έγιναν ήδη αρκετές συναντήσεις για τη λύση του ζητήματος και στην τελευταία συνάντηση ο νέος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα λυθεί το θέμα είτε με τον τρόπο που αναφέραμε πιο πάνω είτε με κάποια άλλη λύση. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το δάνειο του Σωματείο είναι σε αναστολή δόσεων μέχρι και τον Ιανουάριο βάση των κανονισμών του Υπουργείου Οικονομικών για το θέμα κορωνοιού αφού εμπίπτει στους όρους αναστολής δόσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy