Τοποθέτηση Κούμα για Εθνική και Βάλεμ

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, στην σημερινή (9/9) παρουσίαση του νέου χορηγού που αφορά το τμήμα διαιτησίας της Ομοσπονδίας, ρωτήθηκε και για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής μας στο Nations League.

Αναλυτικά τι είπε:

Δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα. Δεν θα κρυφτώ. Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά. Φέραμε στην Κύπρο έναν νέο προπονητή από μια καταξιωμένη σχολή. Λόγω και της επιδημίας δεν υπήρχε χρόνος. Ο προπονητής από τα βίντεο έκανε τις επιλογές. Πήρε μια απόφαση που στηρίζουμε, να πάρουμε το κόστος του σήμερα για το αύριο.

Θα πιστώσουμε τον προπονητή και τους παίκτες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Αζέρους, η εμφάνιση δεν ήταν αναμενόμενη. Θα στηρίξουμε τους παίκτες και τον προπονητή. Έχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια Εθνική με προοπτική.

Η κριτική είναι αναμενόμενη. Υπεύθυνα θα προχωρήσουμε με το πλάνο. Αν δούμε ότι δεν βγαίνει το πλάνο θα πάρουμε αποφάσεις. Είναι πολύ νωρίς να μηδενίζουμε τα πάντα. Είδαμε παίκτες μικρούς. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 24 χρονών. Θέλει χρόνο ο προπονητής. Αν πω όμως ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα, δεν είμαι”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy