Σωματείο Απόλλωνα: Κίνηση για οικονομική ενίσχυση μέλους της Ακαδημίας του

Με ανακοίνωση του το Σωματείο του Απόλλωνα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας αλλά και όλο τον κόσμο πως με αφορμή σοβαρό περιστατικό υγείας εντός της οικογένειας μέλους των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών μας, δημιούργησε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Το Σωματείο Απόλλων Λεμεσού, ανακοινώνει στην ευρύτερη οικογένεια του Απόλλωνα πως με αφορμή σοβαρό περιστατικό υγείας εντός της οικογένειας μέλους των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών μας, δημιούργησε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

Τα στοιχεία της οικογενείας βρίσκονται στην διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μας, το οποίο αποφάσισε να μην γνωστοποιήσει ευαίσθητα δεδομένα που πιθανόν να έφερναν σε αμήχανη θέση την οικογένεια.

Ο Απόλλων Λεμεσού, πάντα δίπλα στους πραγματικούς ήρωες της ζωής, κάνει κάλεσμα στους Απολλωνίστες να βοηθήσουν από το υστέρημα τους, με μια εισφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν με πλήρη διαφάνεια στην οικογένεια του μικρού Απολλωνίστα, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο μεταβαίνει στο εξωτερικό για την θεραπεία του, μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

Ας δώσουμε όλοι μαζί την ελπίδα να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στον μικρό αυτόν άγγελο και την οικογένεια του.

ΤΡΑΠΕΖΑ: HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LTD
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 248-01-345405-01
IBAN: CY61 0050 0248 0002 4801 3454 0501
BIC/SWIFT: HEBACY2N

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy