Λεμεσός 2020: Στον δρόμο οι αθλητές του Τζούντο!!!

Κάποια πράγματα στο νησί μας είναι εκτός κάθε λογικής και “κάποιοι” είναι ” βασιλικότεροι του Βασιλέα”. Εν μέσω πανδημίας του κορωνοιού, με τα τόσα προβλήματα, κάποιοι στερούν το δικαίωμα από παιδιά να αθληθούν και να κάνουν αυτό που αγαπούν στο βωμό του χρήματος και αλλότριων συμφερόντων.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΟ μετά από παράνομες ενέργειες έβγαλε στο δρόμο δύο συλλόγους που εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένη αίθουσα που στεγάζεται κάτω από τη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Η Ένωση JUDO Λεμεσού και η PIEROS JUDO Academy επί χρόνια προπονούν παιδιά στο άθλημα του Τζούντο. Στην εν λόγω αίθουσα επίσης διεξάγονται και οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Τζούντο Κύπρου.

Είναι πραγματικά λυπηρό, κάποιοι για συμφέροντα οικονομικά να στερούν από παιδιά το δικαίωμα της άθλησης αφήνοντας τα κυριολεκτικά χωρίς χώρο για να μπορούν να προπονούνται. Το όλο ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ιθύνοντες του ΓΣΟ να συνεχίζουν τα σχέδια τους αγνοώντας τόσο τη ψυχολογία των παιδιών όσο και των γονιών. Από πλευράς των Συλλόγων ‘έγιναν τα απαραίτητα διαβήματα στις ανάλογες ομοσπονδίες αλλά και στον ΚΟΑ, ώστε να εξασφαλιστούν τα παιδιά.

Αφού οι παράνομες ενέργειες έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία, ευελπιστούμε στη δίκαιη αντιμετώπιση της όλης κατάστασης, ώστε η κατάληξη να είναι προς όφελος των παιδιών και μόνο. Η ιστοσελίδα μας γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του ζητήματος και θα επανέλθει εν καιρώ με νέα ενημέρωση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy