Η βραδιά των “διπλών” στο Nations League, όλα τα αποτελέσματα

Απίστευτη βραδιά στο Nations League. Στις 7 από τις 8 συνολικά αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των ομίλων της League A, B και C, οι φιλοξενούμενοι «απέδρασαν» με «διπλά», με τις Ιταλία και Πολωνία να πετυχαίνουν τις πιο μεγάλες νίκες επί των Ολλανδίας και Βοσνίας αντίστοιχα.

Την περασμένη Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο (Γιόχαν Κρόφ Αρένα) η Ολλανδία είχε επικρατήσει της Πολωνίας, ωστόσο, απόψε η Ιταλία έφυγε νικήτρια από το Άμστερνταμ με 1-0, χάρις στο γκολ του Μπαρέλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η «σκουάντρα ατζούρα» δεν τα είχε καταφέρει στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της League A απέναντι στην Βοσνία (1-1), παρ΄ όλα αυτά αντέδρασε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η Πολωνία, που είχε ηττηθεί από την Ολλανδία την 1η αγωνιστική επιβλήθηκε στη Ζένιτσα των Βόσνιων με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό. Απόντος του Λεβαντόφσκι, οι Γκλικ και Γκροσίτσι ήταν οι «υπεύθυνοι» της ανατροπής.

Η εντός έδρας ήττα από την Αυστρία στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της League B δεν «τσαλάκωσε» το ηθικό της Νορβηγίας. Οι Σκανδιναβοί αντέδρασαν με «πεντάρα» στο Μπέλφαστ, διαλύοντας με 5-1 την Βόρεια Ιρλανδία με πρωταγωνιστές του Σόρλοθ και Χάαλαντ (από δύο γκολ ο καθένας).

Την ίδια ώρα η Αυστρία γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ρουμανία με 2-3, με τους Βαλκάνιους να προέρχονταν από το ισόπαλο 1-1 με την Βόρεια Ιρλανδία στο Βουκουρέστι.

Η μοναδική ομάδα που «έσωσε την παρτίδα» στην έδρα της ήταν το Ισραήλ, που ισοφάρισε στο 90΄+1 την Σλοβακία (1-1).

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης αγωνιστικής του Nations League, έχουν ως εξής:

 

LEAGUE A
 
1ος Όμιλος
Βοσνία-Πολωνία          1-2
(24΄πεν. Χαϊντάριβιτς - 45΄ Γκλικ, 67΄ Γκροσίτσκι)

 

Ολλανδία-Ιταλία         0-1
(45΄+1 Μπαρέλα)

LEAGUE B

1ος Όμιλος
Αυστρία-Ρουμανία        2-3
(17΄ Μπαουμγκάρτνερ, 81΄ Ονισίβο – 3΄ Άλιμπετς, 51΄ Γκριγκόρε, 70΄ Μαξίμ)

Β. Ιρλανδία-Νορβηγία    1-5
(6′  ΜακΝέιρ – 2΄ Ελιουνούσι, 7΄,58΄ Χάαλαντ, 19΄,47΄ Σόρλοθ)

2ος Όμιλος
Τσεχία-Σκωτία           1-2
(12΄ Πέσεκ – 27΄ Ντάικς, 52΄πεν. Κρίστι)

Ισραήλ-Σλοβακία         1-1
(90΄+1 Έλμκις – 14΄ Ντούρις)

LEAGUE C

4ος Όμιλος
Καζακστάν-Λευκορωσία    1-2
(62΄ Αϊμπέντοφ – 53΄ Μπορντάτσεφ, 86΄ Λισάκοβιτς)

Αλβανία-Λιθουανία       0-1
(51΄ Καζλάουσκας)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy