Συγκλονίζει η περιγραφή του 17χρονου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό(video)

Σοκάρει η μαρτυρία του 17χρονου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό στο Γαλάτσι πριν από μερικές μέρες.

O 17χρονος που υπέστη ξυλοδαρμό στο Γαλάτσι μίλησε για τα όσα έζησε και όπως είπε που κάθε φορά που φέρνει στο μυαλό του εκείνη την στιγμή είναι σαν να νιώθει ξανά και ξανά τους φρικτούς πόνους από τις κλωτσιές και τις μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι του.

«Μου έχουν μείνει στιγμές από εκείνη την ημέρα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο… ήμουν γεμάτος αίματα. Είχαν μαζευτεί πάνω μου 20 άτομα και με βαράγανε, κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι – άμα ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος» λέει ο 17χρονος.

«Ήμουν ζαλισμένος, δεν έβλεπα καλά, μου μιλάγανε, δεν καταλάβαινα τι μου λέγανε, είχα παντού καρούμπαλα σε όλο το κεφάλι, ήμουν μελανιασμένος σε όλο το πρόσωπο. Η γνάθος μου ήταν φουλ φουσκωμένη, το μάτι μου είχε πεταχτεί έξω, το φρύδι είχε πρηστεί πάρα πολύ. Αίματα γενικά. Η κοιλιά μου είχε πάθει μόλυνση εκεί αριστερά, επειδή κάποιος με κλώτσησε εκεί», αναφέρει σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε από το Mega.

«Ήρθαν τα παιδιά στο σπίτι σε πολύ άθλια κατάσταση. Το παιδί ήταν πολύ χτυπημένο στο κεφάλι, στην κοιλιά, με αίματα και προσπαθούσα εγώ να επικοινωνήσω με τους γονείς του και να τον βοηθήσω. Να του σκουπίσω λίγο τα αίματα. Τον ρώταγα εάν πονάει, εάν ζαλίζεται και δεν αισθανόταν καλά το παιδί, δεν ήταν καθόλου καλά. Τρόμαξα πάρα πολύ να σας πω την αλήθεια και εγώ και ο σύζυγός μου», είπε η μητέρα ενός φίλου του, η οποία του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι της.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy