Η έξοδος του Λεκλέρ και τα σπασμένα φρένα του Φέτελ στη Μόντσα (videos)

Oι δύο Ferrari εγκατέλειψαν στη Μόντσα, με πρώτον τον Φέτελ όταν έσπασαν τα φρένα του μονοθεσίου του και αργότερα τον Λεκλέρ να φεύγει με πολλά χιλιόμετρα εκτός πίστας και να χτυπά με ορμή πάνω στις ντάνες των ελαστικών.

Άλλο ένα ναυάγιο για τη Ferrari, καθώς οι δύο οδηγοί της εγκατέλειψαν στο Γκραν Πρι Ιταλίας και μάλιστα γλίτωσαν από τύχη τα χειρότερα. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βίωσε ήδη στον πέμπτο γύρο μία άσχημη εμπειρία καθώς τα φρένα του αυτοκινήτου του δεν λειτουργούσαν και ήταν τυχερός που συνέβη αυτό στην πρώτη στροφή, όπου υπήρχε μία μεγάλη ζώνη διαφυγής και όχι σε κάποιο άλλο σημείο όπου θα πήγαινε αφρενάριστος στις μπαριέρες.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λεκλέρ

Το κακό ολοκληρώθηκε αργότερα, όταν είχε ο Λεκλέρ μία άσχημη έξοδο και έπεσε με μεγάλη ορμή πάνω στη ντάνα των ελαστικών. Ευτυχώς ο Μονεγάσκος δεν έπαθε τίποτα και έφυγε μάλιστα τρέχοντας από το σημείο του ατυχήματος. Οι άνθρωποι της Ferrari εξετάζουν ήδη τα δύο περιστατικά και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μόλις διαγνώσουν σε τι οφείλονταν οι δύο εγκαταλείψεις. Και όλα αυτά ενόψει του 1000στού Γκραν Πρι στη Formula 1 που συμπληρώνει την επόμενη Κυριακή η Ferrari στο Μουτζέλο της Ιταλίας.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy