Αισθητά χαμηλότερη η θερμοκρασία σήμερα – Πότε επιστρέφει η ανυπόφορη ζέστη

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα θα πνέουν τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ, στα νότια παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το πρωί, στα ανατολικά και στα νότια, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

Τμήμα Μετεωρολογίας 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy