Στη φυσική της έδρα η ΑΕΖ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα(5/9) η διοίκηση του Σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου ενημερώνει ότι η ΚΟΠ μετά τα βελτιωτικά έργα που έγιναν στο Κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου, έχει εγκριθεί για να είναι η φυσική έδρα της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν.

Παρά την ανακοίνωση της ΚΟΠ ότι έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο στην Παρεκλησιά και έτσι πλέον η ομάδα της ΑΕΖ αποκτά τη δυναμική της φυσικής της έδρας για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Το Σάββατο(12/9) πρεμιέρα λοιπόν στο Ζακάκι στις 17:00 κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΖ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία τα βελτιωτικά έργα στο κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου.

Μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΚΟΠ κύριο Αγγελίδη, εγκρίθηκε το Κοινοτικό Ζακακίου για διεξαγωγή όλων των επίσημων αγώνων της ομάδας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους πρωτεργάτες κυρίους Ηλία Πολυδώρου, Θεόδωρο Θεοδώρου, Τάσο Κεφάλα, επιτροπή Μέρρα Ζακακίου και φυσικά ο “εγκέφαλος” ο κύριος Χάρης Θεοχάρους εκ Χλώρακας».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy