Γιόχαν Βάλεμ: “Να συνεχίσουμε να είμαστε θετικοί”

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μετά το σημερινό φινάλε με το Μαυροβούνιο, επισήμανε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε θετικοί και επανέλαβε πως είναι καθήκον του να αναπτύξει τους ποδοσφαιριστές και να φέρει κάτι νέο στην Εθνική Κύπρου.

«Καταρχήν είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Είδα κάποια πράγματα, ενδιαφέροντα πράγματα από την ομάδα μας μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε το χρόνο.

Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός και έδειξε ωριμότητα. Να συνεχίσουμε να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο και χρειαζόμαστε χρόνο.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να κάνουν αυτά που είχαμε πει αυτές τις μέρες που δουλέψαμε μαζί. Θα κρατήσουμε τις εμπειρίες μέσα από αυτόν αγώνα και να προχωρήσουμε. Το δεύτερο γκολ ήταν οδυνηρό, με τις αλλαγές που κάναμε μπορούσαμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα.

Στόχος μου και καθήκον μου είναι να δουλέψω και να αναπτύξω τους ποδοσφαιριστές και να φέρω κάτι νέο στην Εθνική Κύπρου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιόχαν Βάλεμ.

Σε σχετική ερώτηση για τους νεαρούς που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική μας, ο κ. Βάλεμ ανέφερε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αλλά και τα άλλα παιδιά. Επαναλαμβάνω ότι είναι καθήκον μου να αναπτύξω τους ποδοσφαιριστές και για να πετύχουμε κάτι νέο, πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

www.cfa.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy