Ανέτοιμος πριν την πρεμιέρα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε κατώτερος, ανέτοιμος και με πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι γνωρίζοντας την ήττα από τον Εργοτέλη με 2-0.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ έμεινε χωρίς γκολ σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ωστόσο η συνολική εμφάνιση του ήταν και εκείνη που δημιούργησε προβληματισμό ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου δεν έγιναν επικίνδυνοι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ενώ, χωρίς τους Βούρο, Σελίμοβιτς στο κέντρο της άμυνας, παρουσίασαν και πολλά αμυντικά προβλήματα – κυρίως στο πρώτο 45λεπτο όπου ο Εργοτέλης πέτυχε δύο γκολ με τον Μανουσάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΟΦΗ δεν άλλαξε, αντιθέτως έγινε χειρότερη αφού έλειψαν η δημιουργία, η ένταση στο παιχνίδι του και η σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Ο ΟΦΗ απείλησε στο τελευταίο 10λεπτο με τους Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα ωστόσο και πάλι δεν μπορεί να πει κανείς ότι με τρεις φάσεις σε ολόκληρο το ματς, αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία.

Το σίγουρο είναι πως ακριβώς μια έβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ έδειξε φανερά ανέτοιμος και πόσο πολύ λείπουν από την ενδεκάδα παίκτες – κλειδιά όπως είναι οι Νέιρα, Μεγιάδο.

gentikoule.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy