“Πετύχαμε αυτό που θέλαμε με Ενσούε, ο Σωφρόνης διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες που χρίζουν βελτίωσης”

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:


Για το θέμα Εμίλιο Νσούε το οποίο ξεκαθάρισε:
 «Κάποιες φορές δεν μπορούμε να πούμε νωρίτερα την αλήθεια και θα πρέπει να τους απολογηθούμε καθώς η σκοπιμότητα για τα συμφέροντα του συλλόγου είναι πιο σημαντική από την άμεση μεταφορά κάποιων γεγονότων. Κρατήσαμε σωστά την πολιτική μας από την αρχή στο συγκεκριμένο ζήτημα και πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Τι αλλάζει με την αποχώρηση Νσούε; «Δεν άλλαξε κάτι στο αγωνιστικό, ο Απόλλωνας είναι δυνατός αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν θα αρνηθεί ο πρόεδρος καμιά επιθυμία του προπονητή, επανέρχομαι και οι τραυματίες και θα υπάρχουν 26-27 παίκτες για να παλέψουν για να διεκπεραιώσουν το πλάνο».

Κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα ότι ο Απόλλωνας είχε συμφωνημένο ποδοσφαιριστή αλλά δεν ήρθε γιατί δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Σακέτι για να αδειάσει θέση. Ισχύει αυτό; «Όχι δεν υπήρχε συμφωνημένος ποδοσφαιριστής αλλά με την κλήση Σακέτι θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε αλλιώς για την ενίσχυση. Ο προπονητής θα κάνει προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση, υπάρχει μια θέση στον κατάλογο α΄ και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε με ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από κάποιους άλλους που έχουμε στο ρόστερ».

Να περιμένουμε εξελίξεις δηλαδή; «Υπάρχει ακόμα ένα γεμάτο 10ήμερο στο οποίο πολλά μπορούν να συμβούν. Ο Σωφρόνης διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες που χρίζουν βελτίωσης. Είναι ένας άνθρωπος τελειομανής και θα φτιάξει το ρόστερ που θα τον βοηθήσει να χτίσει τον απαιτητικό Απόλλωνα με πολλή ποιότητα».

Με επιθετική φιλοσοφία: «Είμαστε πιο δυνατή ομάδα από πέρσι και αν και πιστεύω ότι και πέρσι ήμασταν δυνατοί και μας στοίχησαν δύο κενά διαστήματα. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές του Ιανουαρίου που δεν πρόλαβαν να παίξουν πολύ είναι πολύ ποιοτικοί, είναι ο Ντιγκινί και ο Νταμπό, μπαίνει στην εξίσωση και ο Γιαννιώτας».

Για τον Σάλαϊ: «Στα θετικά είναι η τρομακτική εξέλιξη του Σάλαϊ που ευελπιστούμε να μας δικαιώσει για την επένδυση που κάναμε το περασμένο καλοκαίρι».
«Αποδεχόμαστε την απόφαση και προχωράμε».

Παίζει το όνομα του Φάνου Κατελάρη τις τελευταίες μέρες: «Δεν είναι θέμα ονομάτων, είναι η απόφαση που θα παρθεί για να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα. Είχαμε το κεφάλαιο Νσούε να επιλύσουμε και τώρα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό σε ένα καυτό 10ήμερο που ο Απόλλωνας θα παίξει την παρουσία στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ΟΦΗ και δύο δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος με Πάφο στο Τσίρειο και Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Λάρσον σε ποια κατάσταση βρίσκεται; «Είναι σε πολύ καλό επίπεδο, θα τον βοηθήσει η διακοπή. Είναι θέμα του επιτελείου αν θα είναι έτοιμος με την Πάφο. Ποιοτικά είναι τρομερά καλός ποδοσφαιριστής».

Με τους τραυματίες τι γίνεται; «Κερδίζουν έδαφος Πέδρο και Βασιλείου. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σημαντική. Ελπίζουμε στο επόμενο 20ήμερο να είμαστε πλήρεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy